*Rozsdamentes acél tök készletben

Rozsdamentes acél tök készletben

A készlet tartalmaz:

  • 500 g ízesített yerba mate (erdei gyümölcsös íz)
  • bombilla (15,5cm)
  • rozsdamentes acél edény fedővel, piros színű (350ml)
  • 50 g yerba mate

Részletes leírás lentebb olvasható!

13.490 Ft

6 készleten

Tudtad hogy 35.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes a kiszállítás?

Oszd meg ezt a terméket a barátaiddal is:

Leírás

Rozsdamentes acél tök készletben

A készlet tartalmaz:

  • 500 g ízesített yerba mate (erdei gyümölcsös íz)
  • bombilla (15,5cm)
  • rozsdamentes acél edény fedővel, piros színű (350ml)
  • 50 g yerba mate

A TermoLid 350 ml (piros; guarani motívummal) egy fedővel ellátott yerba mate termosz. A legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készült. A dupla falú technológia tökéletes hőszigetelést garantál.

A TermoLid (piros; guarani témájú) egy szokatlan mate edény yerba mate készítéséhez, amelyet a Cebador márka nevében készítettek . A dupla falnak köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik . Hosszabb ideig tartja a kívánt hőmérsékletet, mint egy hagyományos pohár. Ugyanakkor a mate külső része nem melegszik fel, így kényelmesen tartható a kézben, függetlenül a főzet melegétől.

A TermoLid egyediségét a speciális fedél (BPA-mentes műanyagból készült) adja . Ennek köszönhetően az edény felülről lezárható . Ez segít fenntartani a megfelelő hőmérsékletet , javítja a stabilitást , véd a kiömlés ellen és megkönnyíti a szállítást . Hozzá kell tenni, hogy a fedélen egy speciális lyuk található, amely lehetővé teszi a bombilla elhelyezését . Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc teáját akkor is igya, ha a pohár zárva van. Ugyanakkor hangsúlyozzuk, hogy a TermoLid nem olyan, mint egy légmentesen zárt palack! Csak függőleges helyzetben szabad szállítani!

Termékadatok:

  • Űrtartalom: kb. 350 ml
  • Méretek: magasság: 11,5 cm; átmérő: 8 cm
  • Anyag: Rozsdamentes acél, BPA-mentes műanyag (fedél)
  • Téma: Guarani (piros)
  • Producer: Cebador
  • További információk: Első használat előtt forrásban lévő vízzel öblítse le.

Biztonsági szabályok

Használat előtt forrázza le az edényt. Kerülje a mosogatógépben való mosást.

Yerba mate leírása:

Guarani – erdei gyümölcs (500g)

  • A Guarani Forest Berries egy olyan kompozíció, amely a paraguayi márka minden rajongóját meglepi. A bogyós gyümölcsök hozzáadásának köszönhetően a yerba mate egyedi, fanyar íze zökkenőmentesen átalakul egy finoman gyümölcsös édességbe.
A paraguayi yerba mate varázsa, egyenesen a neves EBSA márkától, a Selecta yerba mate gyártójától . A helyi eredetű termékek kvintesszenciája. Garantálja az erős, természetes stimuláció hatását, finom kesernyés ízzel körülvéve.A Guarani Forest Berries egy olyan kompozíció, amely meglepi ennek a paraguayi márkának a rajongóit. A hagyományos guarani ízeket gyakran az Ilex paraguariensis keserűségével, erős füstös utóízzel és kifejezett fanyarsággal társítják. A Guarani Forest Berries-ben ezek a jellegzetes elemek továbbra is érezhetők, de a bogyós gyümölcsök – a savanykás goji bogyók és a finoman édes áfonya – hozzáadásának köszönhetően a yerba mate egyedi íze zökkenőmentesen átalakul egy finoman gyümölcsös édességbe. Az összízt tökéletesen kiegészíti az erdei gyümölcsök aromája , a zöld dry mate-ben csillogó kék búzavirág szirmai pedig vonzó vizuális akcentust nyújtanak.

Hozzávalók:

89,8% yerba mate, 4% goji bogyó, 4% áfonya, búzavirág szirmok, erdei gyümölcs aroma

További információk:

Nettó tömeg : 500 g

Származási ország : Paraguay

Márka: Guarani
További információ:A termék földimogyorót, dióféléket, gluténtartalmú gabonaféléket tartalmazhat.
Tárolás: Száraz és hűvös helyen tárolandó.
A yerba matéban lévő por mennyisége: nagy mennyiségű por
A yerba mate erőssége: erős stimuláció (4/5)
A yerba mate keserűsége: erős yerba mate, markáns keserűséggel (4/5)

Yerba mate tea elkészítése lépésről lépésre:

Lépésről lépésre:

  1. Töltsd meg az általad választott mate tököt a feléig maximum háromnegyedéig.
  2. Tedd a kezed a tök tetejére és rázogasd oldalasan, mintha egy barista lennél.
  3. Most jöhet a bombilla első szerepe, tedd a tök alá, hogy egy kis szög legyen a mate tökben, itt a hegynek segít, hogy ne omoljon össze.
  4. Az üres területre önts hideg vagy langyos vizet, de ne tele, és ne sokat, kb a feléig (itt egyáltalán nem ajánlom a forró vizet, mert első felöntések keserűek lesznek)
  5. Várj pár percet, hogy lehetősége legyen a yerbádnak beszívni a vizet (nem baj, ha nem sikerül neki az egészet és egy kis víz marad alul)
  6. A bombilla új szerepkörhöz jut, segítségével megformázzuk a hegyet, ha ez sikerült, van egy üres területed a tökön belül a másik felében pedig a yerbád, már sínen vagy.
  7. Kanalazó mozdulat a bombilláddal, be kell ilesztened a bombilládat a hegy alá mindezt úgy, hogy ne túrd össze a hegyet (ne aggódj ha összeomlik gyakorolni kell, és ha összeomlik sincs gond majd újra formázod)
  8. Áll a hegy, a bombilla rögzítve, ezután jöhetnek a felöntések, egy nap körülbelül 10-15 alkalommal szoktam megismételni. Kezdőknek javaslom, legyen ez első napokban inkább 5-10, hogy szokjunk hozzá, van benne koffein, így én este már nem javaslom, maximum ha éjszakai bagoly vagy. A vízről már korábban beszéltem, és a fontosságát is kiemeltem. Én javaslatom első napokra a 60C°-os víz, hogy ne menjen el a kedved az egésztől. Sokkal szerethetőbb lesz így első kóstolásra. Későbbiekben pedig tapasztald ki te mennyire meleg vízzel szereted fogyasztani, én mindig a 60-70C°-os víznél maradok. Nekem ez jött be a legjobban.

Videót is hoztam az elkészítésről:

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad