Teabemutató 7.rész

Teabemutató 7.rész
Kávé vanília fagylalttal – rooibos teakeverék:

Kattints ide és rendeld házhoz.

Miért igyunk rooibos teát?

Azt már tudjátok, hogy mennyi jótékony hatása van a különböző tea típusoknak, mint például a zöld teának, de tudtad, hogy az Afrikában gyógynövénynek számító rooibos más néven vörös fokföldirekettye tea is rengeteg pozitív hatással rendelkezik?

A zöld teák után a második személyes kedvencünk ez a teatípus. Imádjuk a jellegzetes mézesen édes ízét, aminek köszönhetően nem igényel semmilyen édesítést. Koffeinmentes, így gyerekek és kismamák is fogyaszthatják a nap bármely szakában.

Segít az emésztőrendszer egészséges működésének a fenntartásában, sőt a benne lévő gyulladáscsökkentők segítenek a piciknek és a nagyoknak is a hasfájás tüneteinek enyhítésében. Natúr rooibos teánkat az égő gyomor megnyugtatására is ajánljuk. A refluxos panaszokat és a magas gyomorsav égető érzését is enyhíti.

Támogatja az erős csontozatot, így a rooibossal egy újabb kalcium forrásra tehetsz szert. Sajnos a népességben egyre többen szenvednek a laktóz intoleranciától, ezért jó, hogyha van egy egészséges laktózmentes kalcium opciód. Rengeteg vitaminnal és a szervezet számára fontos ásványi anyaggal van tele ez a tea, mint például:

  • vas: vérképzés, hemoglobin
  • réz: enzimalkotórész, bőr és haj pigmentáció, idegek felépítője
  • kalcium: csontok és fogak képzése, növekedésnél kiemelkedően fontos
  • fluor: fogfelépítés és száj higiénia
  • nátrium: idegek és izmok munkája, szervezet víz háztartása
  • kálium: vízháztartás, vérnyomás-csökkentés
  • mangán: nyomelem, méregtelenítés, védekezőképesség
  • cink: inzulinháztartás, immunrendszer felépítése
  • flavonoidok, antiallergén hatás
  • rutin: vérnyomás szabályozás
  • koffeinmentes
Összetétele: 
  • csokoládé chips, krokant darabok, tejszínes karamell darabok, joghurtgranulátum, pörkölt kávészemek, cukor, római kamillavirág
Leírás: 
  • Az új ötletünk az volt, hogy két különböző világot egyesítsünk, készítve ezáltal kávéból teát. Vagy teából kávét? Mindenesetre a végeredmény egy selymes, édes íz kombináció lett, melybe kellemesen vegyül bele az erős pörkölt kávé illata.
Elkészítése: 
  • áztatási idő: 8-10 perc
  • 100C°-os víz, 2 púpos teáskanál/liter
Kedvencek

Kávék

Ajándékok

Legfrissebbek

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

Fekete tea kínálatunk

Fekete tea kínálatunk Kattints ide és rendeld házhoz! Először is beszéljünk arról miért is érdemes

Miért igyunk melegben forró teát?

Miért igyunk melegben forró teát? Forró teát inni melegben elsőre furcsának tűnhet, de valójában számos

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad