Angol karamell – 100% arabica szemes kávé (125g)

Angol karamell
Finom, friss karamell illat keletkezik, amikor kinyitja a csomagot. A krémes , édes ízt fokozza, ha tej vagy tejszínt ad a gőzölgő csésze kávéhoz.

1.980 Ft

15 készleten

Tudtad hogy 25.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes a kiszállítás?

Oszd meg ezt a terméket a barátaiddal is:

Leírás

Finom, friss karamell illat keletkezik, amikor kinyitja a csomagot. A kávé és a karamell közötti lépés rövid, mivel mindkettő jól ismert és szeretett. A krémes , édes ízt fokozza, ha tej vagy tejszínt ad a gőzölgő csésze kávéhoz.

100% Arabica szemes kávé angol karamellel ízesítve. Már lefekvéskor azt fogod várni, mikor főzheted le a reggeli kávét, amitől az egész lakás illatozik.
Ezeket a kávékat először csak saját részre rendeltük, aztán úgy gondoltuk ezt meg kell osztanunk vendégeinkkel is, mert annyira finomak.
Minőségi kávénak számít a hagyományokhoz híven lassú pörkölési folyamatnak vetik alá, alacsony hőmérsékletet (160-200°C) használva, gáztüzelésű pörkölőkben. Mivel mindegyik típusú kávé különböző pörkölési hőmérsékletet igényel, kézi pörköléssel folytatják a műveletet. A forró kávébabszemeket ezután gyorsan és gyengéden friss levegővel lehűtik, nem használnak vizet a hűtési folyamathoz, mivel ez negatív hatással van a kávé romlandóságára.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad