Leírás
Csokoládés narancsos
A csokoládé és a narancs kombinációja mindig is boldog volt. A legfinomabb csokoládéaromák és gyümölcsös narancsjegyek a legmagasabb minőségű Arabica kávéval ötvözve élvezhetik az első osztályú élvezetet.
Karakter és íz
A csokoládé finoman lágy aromája és az érett narancs édessége kiemelkedő harmóniát teremt, ha összeolvad ezzel az illatos kávéval. Ez a teremtés abszolút kötelező.
100% Arabica szemes kávé csokoládés naranccsal ízesítve. Már lefekvéskor azt fogod várni, mikor főzheted le a reggeli kávét, amitől az egész lakás illatozik.
Ezeket a kávékat először csak saját részre rendeltük, aztán úgy gondoltuk ezt meg kell osztanunk vendégeinkkel is, mert annyira finomak.
Minőségi kávénak számít a hagyományokhoz híven lassú pörkölési folyamatnak vetik alá, alacsony hőmérsékletet (160-200°C) használva, gáztüzelésű pörkölőkben. Mivel mindegyik típusú kávé különböző pörkölési hőmérsékletet igényel, kézi pörköléssel folytatják a műveletet. A forró kávébabszemeket ezután gyorsan és gyengéden friss levegővel lehűtik, nem használnak vizet a hűtési folyamathoz, mivel ez negatív hatással van a kávé romlandóságára.