Csokoládés narancsos – 100% arabica szemes kávé (125g)

Csokoládés narancsos
csokoládé finoman lágy aromája és az érett narancs édessége kiemelkedő harmóniát teremt, ha összeolvad ezzel az illatos kávéval.

1.980 Ft

15 készleten

Tudtad hogy 25.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes a kiszállítás?

Oszd meg ezt a terméket a barátaiddal is:

Leírás

Csokoládés narancsos

A csokoládé és a narancs kombinációja mindig is boldog volt. A legfinomabb csokoládéaromák és gyümölcsös narancsjegyek a legmagasabb minőségű Arabica kávéval ötvözve élvezhetik az első osztályú élvezetet.

Karakter és íz
csokoládé finoman lágy aromája és az érett narancs édessége kiemelkedő harmóniát teremt, ha összeolvad ezzel az illatos kávéval. Ez a teremtés abszolút kötelező.

100% Arabica szemes kávé csokoládés naranccsal ízesítve. Már lefekvéskor azt fogod várni, mikor főzheted le a reggeli kávét, amitől az egész lakás illatozik.
Ezeket a kávékat először csak saját részre rendeltük, aztán úgy gondoltuk ezt meg kell osztanunk vendégeinkkel is, mert annyira finomak.
Minőségi kávénak számít a hagyományokhoz híven lassú pörkölési folyamatnak vetik alá, alacsony hőmérsékletet (160-200°C) használva, gáztüzelésű pörkölőkben. Mivel mindegyik típusú kávé különböző pörkölési hőmérsékletet igényel, kézi pörköléssel folytatják a műveletet. A forró kávébabszemeket ezután gyorsan és gyengéden friss levegővel lehűtik, nem használnak vizet a hűtési folyamathoz, mivel ez negatív hatással van a kávé romlandóságára.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad