*Duplafalú macis bögre

Duplafalú macis bögre

Ez a duplafalú ivópohár különleges színfolttal lep meg. Az egyedi formának és a szép díszítésnek köszönhetően a belső üveg aranyos medvefej kinézetű

üveg, dupla falú medve motívumokkal

Űrtartalom: 0,2l

 

5.990 Ft

5 készleten

Tudtad hogy 25.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes a kiszállítás?

Oszd meg ezt a terméket a barátaiddal is:

Leírás

Duplafalú macis bögre

üveg, dupla falú medve motívumokkal

Űrtartalom: 0,2l

Ez a duplafalú ivópohár különleges színfolttal lep meg. Az egyedi formának és a szép díszítésnek köszönhetően a belső üveg aranyos medvefej kinézetű. A divatos terméktervezés szerelmeseinek kötelező darab. Különösen figyelemfelkeltő, ha teával vagy kávéval töltjük. Ezenkívül a duplafalú üveg nagyon praktikus és számos előnnyel rendelkezik. A szigetelő hatás a forró italokat hosszabb ideig tartja melegen, a hideg italokat pedig tovább hidegen. Biztosítja azt is, hogy a poharat még fogantyú nélkül is sokáig kézben tudja tartani. És különösen az optikai hatás az abszolút kiemelés, mivel az italok úgy néznek ki, mintha lebegnének. Kombináld ezt a terméket ízletes Tea-Bears®-ünkkel, és készíts egyedi ajándékot családod vagy barátaid számára.

A “dupla falú üveg pohár” egy olyan pohár, amely két réteg üvegből készül. Ez a két réteg között általában vákuum vagy gáz található, ami segít abban, hogy az ital hosszabb ideig melegen vagy hidegen maradjon, attól függően, hogy milyen típusú pohárról van szó. Ezek a poharak különösen népszerűek lehetnek kávé- vagy teafogyasztáshoz, mivel segítenek megőrizni az ital hőmérsékletét anélkül, hogy az ember ujjait égetné vagy meleg lenne a kéznek.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad