Fehér tea hóbimbó – Bio

Fehér tea hóbimbó

  •  Egy újabb ékszer a kínai specialitások kincsestárából! A hagyományos kézi szedés után csak nagyon rövid ideig fermentálják, hogy megtartsák a tea „zöld lelkét”.

2.300 Ft4.500 Ft

Tudtad hogy 25.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes a kiszállítás?
SKU d72e6c6cefdc Kategóriák , , Címkék , , ,

Oszd meg ezt a terméket a barátaiddal is:

Leírás

Fehér tea hóbimbó
Összetétele: Cui Min- Fehér tea Qingshan.
Leírás:
  • egy újabb ékszer a kínai specialitások kincsestárából! Több mint 1000 éve termesztik ezt a teát a délkelet-kínai hegyvidéken. A hagyományos kézi szedés után csak nagyon rövid ideig fermentálják, hogy megtartsák a tea „zöld lelkét”.
  • Elkészítés: 1-3p. 75-80 °C-on, 2 tk. teafű, 2dl víz 5x felönthető.
  • Miért igyunk fehér teát? A fehér tea egyszerű előállítási folyamata lehetővé teszi a tea hatóanyagainak legnagyobb mértékű megőrzését. A fehér teáknál az egyszerű szedés és szárítás tökéletesen megkíméli a tea fő alkotóelemeit, de mást nem ad hozzá. A kínai hat fő teafaj közül a fehér tea a bonyolult kivitelezés és túl sok kézi beavatkozás nélküli feldolgozással a természethez legközelibb, legédesebb ízt nyújtja. Flavonoid tartalma a legmagasabb minden teatípus között, jelentős antioxidáns, antiallergén, gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, emellett fluorid és theobromin tartalma is magas, mindkettő védi a fogzománcot. Más teákhoz képest béta-karotin is nagyobb mennyiségben található benne, ami az A vitamin előanyaga.

További információk

Súly

100 g, 50 g

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad