**Légy boldog ajándékcsomag

Légy boldog ajándékcsomag

A Happy Colada https://lutherteahaz.hu/termek/happy-colada-gyumolcs-tea/  kókuszos gyümölcs tea egyszerre édes és frissítően gyümöcsös ízvilága és a Goloka Be Happy esszenciális olaj keverék, sok vidámságot ígér.  A fűszeres és frissítő borsmenta, amely édes narancs és lime csípős kombójával keveredik a hagyományos, gazdag tömjén esszenciájával. A keverékben lévő olajok 100%-os tisztaságúak, és nem hígították őket hordozóolajjal, így koncentrált természetes illatot biztosítanak. Használhatja ezt a 100%-ban természetes illóolajkeveréket diffúzorokban, külsőleg bőrre alkalmazva vagy hozzáadhatja  potpourrihoz. A Goloka illóolaj-keverékek termékeikkel, amelyek emelik az ember elméjét, testét, érzékeit és szellemét.

5.980 Ft

Elfogyott

Tudtad hogy 25.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes a kiszállítás?

Oszd meg ezt a terméket a barátaiddal is:

Leírás

Légy boldog ajándékcsomag

Csomag tartalma:

  • 50g Happy Colada kókuszos gyümölcs tea
  • Kerámia illóolaj párologtató
  • Be Happy esszenciális 100%-os tisztaságú olaj keverék

A Goloka Be Happy esszenciális olaj keverék sok vidámságot ígér egy fűszeres és frissítő borsmentával, amely édes narancs és lime csípős kombójával keveredik a hagyományos, gazdag tömjén esszenciájával. A keverékben lévő olajok 100%-os tisztaságúak, és nem hígították őket hordozóolajjal, így koncentrált természetes illatot biztosítanak. Használhatja ezt a 100%-ban természetes illóolajkeveréket diffúzorokban, külsőleg bőrre alkalmazva vagy hozzáadhatja  potpourrihoz. A Goloka illóolaj-keverékek termékeikkel, amelyek emelik az ember elméjét, testét, érzékeit és szellemét.

A Goloka egy fair-trade cég, az értékesítésből származó nyereséget jótékonysági célokra fordítják, amelyek segítik a hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetését, szakképzést és ösztöndíjakat. A Goloka illatolajok Indiában készülnek, állat és egyéb kísérletmentes termékek.

A gyártó nem állít semmilyen állítást a termék gyógyászati ​​vagy terápiás tulajdonságaira vagy a termék használatával elérhető lehetséges egészségügyi előnyökre vonatkozóan. Ezt a terméket nem szabad vényköteles gyógyszerek helyettesítésére használni. Az illóolajok néha allergiás reakciót válthatnak ki, ha a bőrre kerülnek – óvatosan használja. Előfordulhat, hogy ez a termék nem alkalmas terhesség alatti használatra. Minden üveg 10 ml kevert illóolajat tartalmaz. Minden palackhoz tartozik egy üveg csepegtető.Felbontás után függőlegesen és száraz, napfénytől mentes helyen tárolandó.

 

Kiszerelés: 10  ml

Gyártó: Goloka- India

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad