Kávéválogatás
Kattints ide és rendeld házhoz!
A csomag tartalma: 4 db 50 grammos 100% Arabica szemes kávé, legkedveltebb kávékülönlegességeinkből válogatva.
Csokoládés narancsos 100 % arabica szemes kávé
Leírás
A csokoládé és a narancs kombinációja mindig is boldog volt. A legfinomabb csokoládéaromák és gyümölcsös narancsjegyek a legmagasabb minőségű Arabica kávéval ötvözve élvezhetik az első osztályú élvezetet.
Karakter és íz
A csokoládé finoman lágy aromája és az érett narancs édessége kiemelkedő harmóniát teremt, ha összeolvad ezzel az illatos kávéval. Ez a teremtés abszolút kötelező.
100% Arabica szemes kávé csokoládés naranccsal ízesítve. Már lefekvéskor azt fogod várni, mikor főzheted le a reggeli kávét, amitől az egész lakás illatozik.
Ezeket a kávékat először csak saját részre rendeltük, aztán úgy gondoltuk ezt meg kell osztanunk vendégeinkkel is, mert annyira finomak.
Minőségi kávénak számít a hagyományokhoz híven lassú pörkölési folyamatnak vetik alá, alacsony hőmérsékletet (160-200°C) használva, gáztüzelésű pörkölőkben. Mivel mindegyik típusú kávé különböző pörkölési hőmérsékletet igényel, kézi pörköléssel folytatják a műveletet. A forró kávébabszemeket ezután gyorsan és gyengéden friss levegővel lehűtik, nem használnak vizet a hűtési folyamathoz, mivel ez negatív hatással van a kávé romlandóságára.
Marcipános meggyes csokoládé 100 % arabica szemes kávé
Leírás
legfinomabb hegyvidéki kávék (100% Arabica bab), gondosan és alacsony hőmérsékleten, saját pörkölőnkben pörkölve alkotják ennek a kiváló kávéalkotásnak az alapját.
Jellege és íze
A napra érett cseresznye ízének tökéletes kombinációja, csokoládéval bevonva , mandulával kiegészítve. Ez az ízélmény egy nemes pralinéra emlékeztet és örömet szerez.
100% Arabica szemes kávé marcipános meggyes csokoládéval ízesítve.
Rumos csokoládé 100% arabica szemes kávé
Leírás
A Copantillo erős és teljes ízű, mégis kevés savtartalmú. Íze a dióra és a csokoládéra emlékeztet.
Tonkabab 100% arabica szemes kávé
Leírás
Karakteres ízvilága mindenkit elvarázsol, ízében a vanília dominál, melyet előszeretettel használnak a cukrászat világában.