Kávéválogatás

Kávéválogatás

Kattints ide és rendeld házhoz!

A csomag tartalma: 4 db 50 grammos 100% Arabica szemes kávé, legkedveltebb kávékülönlegességeinkből válogatva.

Csokoládés narancsos 100 % arabica szemes kávé

Leírás

A csokoládé és a narancs kombinációja mindig is boldog volt. A legfinomabb csokoládéaromák és gyümölcsös narancsjegyek a legmagasabb minőségű Arabica kávéval ötvözve élvezhetik az első osztályú élvezetet.

Karakter és íz
csokoládé finoman lágy aromája és az érett narancs édessége kiemelkedő harmóniát teremt, ha összeolvad ezzel az illatos kávéval. Ez a teremtés abszolút kötelező.

100% Arabica szemes kávé csokoládés naranccsal ízesítve. Már lefekvéskor azt fogod várni, mikor főzheted le a reggeli kávét, amitől az egész lakás illatozik.
Ezeket a kávékat először csak saját részre rendeltük, aztán úgy gondoltuk ezt meg kell osztanunk vendégeinkkel is, mert annyira finomak.
Minőségi kávénak számít a hagyományokhoz híven lassú pörkölési folyamatnak vetik alá, alacsony hőmérsékletet (160-200°C) használva, gáztüzelésű pörkölőkben. Mivel mindegyik típusú kávé különböző pörkölési hőmérsékletet igényel, kézi pörköléssel folytatják a műveletet. A forró kávébabszemeket ezután gyorsan és gyengéden friss levegővel lehűtik, nem használnak vizet a hűtési folyamathoz, mivel ez negatív hatással van a kávé romlandóságára.

Marcipános meggyes csokoládé 100 % arabica szemes kávé

Leírás

legfinomabb hegyvidéki kávék (100% Arabica bab), gondosan és alacsony hőmérsékleten, saját pörkölőnkben pörkölve alkotják ennek a kiváló kávéalkotásnak az alapját.

Jellege és íze
A napra érett cseresznye ízének tökéletes kombinációja, csokoládéval bevonva , mandulával kiegészítve. Ez az ízélmény egy nemes pralinéra emlékeztet és örömet szerez.

100% Arabica szemes kávé marcipános meggyes csokoládéval ízesítve.

Rumos csokoládé 100% arabica szemes kávé

Leírás

A Copantillo erős és teljes ízű, mégis kevés savtartalmú. Íze a dióra és a csokoládéra emlékeztet.

Tonkabab 100% arabica szemes kávé

Leírás

Karakteres ízvilága mindenkit elvarázsol, ízében a vanília dominál, melyet előszeretettel használnak a cukrászat világában.

Kedvencek

Kávék

Ajándékok

Legfrissebbek

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

Pedagógus napi termékeink

Pedagógus napi termékeink Mi lehetne jobb ajándék kedvenc tanáraitoknak, mint egy gondosan összeállított ajándékcsomag egyedi

Ballagási ajándékok

Ballagási ajándékok Egy tea-készlet vagy tea-kollekció egy nagyszerű ötlet ballagási ajándékként! Itt van néhány ötlet:

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad