Teabemutató 13. rész

Teabemutató 13. rész

Fehér tea hóbimbó – Bio

Kattints ide és rendeld házhoz

Összetétele:

Cui Min- Fehér tea Qingshan

Leírás:

– Egy újabb ékszer a kínai specialitások kincsestárából! A hagyományos kézi szedés után csak nagyon rövid ideig fermentálják, hogy megtartsák a tea „zöld lelkét”.

-Áztatási idő: 1-2 perc, 70-80C°-os vízzel, 2 teáskanál teafű, 2dl víz akár 5x is felönthető

Miért igyunk fehér teát?

-A fehér tea egyszerű előállítási folyamata lehetővé teszi a tea hatóanyagainak legnagyobb mértékű megőrzését. A fehér teáknál az egyszerű szedés és szárítás tökéletesen megkíméli a tea fő alkotóelemeit, de mást nem ad hozzá. A kínai hat fő teafaj közül a fehér tea a bonyolult kivitelezés és túl sok kézi beavatkozás nélküli feldolgozással a természethez legközelibb, legédesebb ízt nyújtja.

-Flavonoid tartalma a legmagasabb minden teatípus között, jelentős antioxidáns, antiallergén, gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, emellett fluorid és theobromin tartalma is magas, mindkettő védi a fogzománcot. Más teákhoz képest béta-karotin is nagyobb mennyiségben található benne, ami az A vitamin előanyaga.

Kedvencek

Kávék

Ajándékok

Legfrissebbek

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

Fekete tea kínálatunk

Fekete tea kínálatunk Kattints ide és rendeld házhoz! Először is beszéljünk arról miért is érdemes

Miért igyunk melegben forró teát?

Miért igyunk melegben forró teát? Forró teát inni melegben elsőre furcsának tűnhet, de valójában számos

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad