Teabemutató 13. rész

Teabemutató 13. rész

Fehér tea hóbimbó – Bio

Kattints ide és rendeld házhoz

Összetétele:

Cui Min- Fehér tea Qingshan

Leírás:

– Egy újabb ékszer a kínai specialitások kincsestárából! A hagyományos kézi szedés után csak nagyon rövid ideig fermentálják, hogy megtartsák a tea „zöld lelkét”.

-Áztatási idő: 1-2 perc, 70-80C°-os vízzel, 2 teáskanál teafű, 2dl víz akár 5x is felönthető

Miért igyunk fehér teát?

-A fehér tea egyszerű előállítási folyamata lehetővé teszi a tea hatóanyagainak legnagyobb mértékű megőrzését. A fehér teáknál az egyszerű szedés és szárítás tökéletesen megkíméli a tea fő alkotóelemeit, de mást nem ad hozzá. A kínai hat fő teafaj közül a fehér tea a bonyolult kivitelezés és túl sok kézi beavatkozás nélküli feldolgozással a természethez legközelibb, legédesebb ízt nyújtja.

-Flavonoid tartalma a legmagasabb minden teatípus között, jelentős antioxidáns, antiallergén, gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, emellett fluorid és theobromin tartalma is magas, mindkettő védi a fogzománcot. Más teákhoz képest béta-karotin is nagyobb mennyiségben található benne, ami az A vitamin előanyaga.

Kedvencek

Kávék

Ajándékok

Legfrissebbek

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

Kávéválogatás

Kávéválogatás Kattints ide és rendeld házhoz! A csomag tartalma: 4 db 50 grammos 100% Arabica

Teabemutató 17.rész

Teabemutató 17. rész – Csillaghullás ízesített zöld tea Kattints ide és rendeld házhoz! Összetétele: almakockák,

Teaválogatásaink!

Teaválogatásaink! Rendeld házhoz kedvenc válogatásod egyikét. A megrendeléshez kattints ide! Szeretettel teaválogatás tartalma: 4 x

0
    0
    Kosár
    Üres a kosarad